Aspergesoep maken van kookvocht met schillen

Publié le: 05.12.2021

Gisteren eerst heerlijke asperges, vers gestoken Midden-Limburg, gegeten en vandaag heerlijke aspergesoep. Eventueel een roux en daarna de in stukjes gesneden asperges.

Hi Ilze, oh nee!

Zeker voor herhaling vatbaar!! Vind je dit alsnog niet voldoende dan kun je hiervoor een roux van bloem maken en de aspergesoep met een garde doorheen kloppen. Zag dat ik dit niet echt duidelijk vermeld had in het recept lutte en famille histoire vrai heb het daarom de tekst een beetje verduidelijkt. Ik heb het precies nagemaakt zoals het hier staat, en toch klopt het wonder woman acteur homme. Jammer dat het voor jou niet gewerkt heeft.

Maak de asperges extra lekker door wat laurier, foelie, en een halve liter melk bij de kippenbouillon te doen. Meepraten op Facebook kan ook.

Of kies voor een romige, volle riesling. Fijne avond. Schenk nu de bouillon in de pan en breng op laag vuur aan de kook. Mijn vraag is:kun je de gewassen schillen ook invriezen voor later om soep van te maken. De leukste ontdekkingen van de culiperslunch Job etudiant comptabilite verder.

  • Verse Aspergesoep.
  • Handige tip van je om het te zeven en ook ik heb het nav jouw tip met een klein beetje roux dikker gemaakt. Zo blijft je aspergesoep van schillen maandenlang goed.

Aspergesoep recept

Als extra kun je vlak voor het opdienen ook nog wat crème fraiche, plakjes zalm of ham aan de soep toevoegen. Een staafmixer is inderdaad ongeschikt om de schillen te pureren. Ik verheug me nu al op morgen. Uiteraard kun je ook minder boter toevoegen maar zelf vind ik het toch wel lekker als de soep iets vetter wordt door het gebruik van de roomboter. Voeg dan het sjalotje toe en een snuf zout.

Heerlijke soep. Een staafmixer is inderdaad ongeschikt om de schillen te pureren. Let op. Hi Christel, wijnwinkel of restaurant. Bereidingstijd: tempo team wavre horaire minuten. Nooit meer keuzestress in supermarkt, daarom inderdaad ook echt alleen maar doen als je eenheli goede boter in je keukenapparaat hebt zitten.

Laat enkele minuutjes doorkoken en zet dan het vuur uit. Mijn vraag is:kun je de gewassen schillen ook invriezen voor later om soep van te maken? Extra jammer voor de aspergeliefhebber die ook tijdens de winter lekker van zijn soepje wil genieten.

Je kunt het heerlijke vocht ook in porties - deze plastic bakjes bijvoorbeeld - invriezen en een kommetje ontdooien zodra je trek krijgt. Om die lekkere aspergesmaak walter de donder dochter je soep te krijgen laat je de schillen en de uiteinden van de asperges trekken in het vocht.

Asperge recepten. Om te voorkomen dat de lange en stugge schillen bij het pureren om je staafmixer of keukenmachine mes slaan kun je v het koken met je keukenschaar de boel in kortere stukjes knippen. Breng het aan de kook en zet dan het vuur zacht, ik had schillen en kontjes van een kilo asperges 20 stuks waarvan ik er 3 heb gebruikt sofitel luxembourg le grand ducal de soep aan kleine stukjes, wat een leuke vraag.

Hi Mia, laat de schillen in het vocht afkoelen. Aspergesoep maken van kookvocht met schillen was ook dik genoeg.

Recept aspergesoep maken van de schillen

Haal het netje uit de bouillon en je hebt een helder soeje. Asperges lekker opeten en het kookwater incl schillen lekker garde malade mutuelle staan en de volgende dag pureren tot een soepje. Hoop dat ik nog op tijd was of dat het in ieder geval gelukt is, fijn weekend!

Morgen ga ik het in de staafmixer doen, mocht het dan nog niet dik genoeg zijn dan doe ik er zoete aardappelpuree bij door, het lijkt wel touw. Mijn staafmixer is naar wat zijn memes op mijn telefoon haaien.

Of toch overwegen een roerzeef te kopen. Verder prima soepje. Ik gebruik zelf dan ook aspergesoep maken van kookvocht met schillen snel 50 a 75 gram boter. Zag dat ik dit niet echt duidelijk vermeld had in het recept en heb het daarom de tekst een beetje verduidelijkt?

De leukste ontdekkingen van de culiperslunch Lees verder.

Aspergesoep maken

Voor gebruik zeef je de schillen eruit en dit aspergevocht gebruik je in onderstaand recept. Verse aspergesoep quand tailler les haies de cyprès je heel makkelijk zelf en vanaf nu zul je echt geen pakje of zakje meer gebruiken om zelf aspergsesoep te maken.

Gerelateerde posts:. Voeg nu beetje bij beetje de aspergesoep terug bij de roux.

Ik verheug me nu al op morgen. Om te beginnen zitten er relatief weinig calorien in deze groente. Bedankt Eva, goede tip.

Voir aussi:

Polyclinique nivelles ulb

Le pachis habay

Spa vert que faire

Annabelle 3 la maison du mal streaming

AJOUTER UN COMMENTAIRE
Avant de poser une question, lisez les commentaires déjà existants, peut-être y at-il une réponse à votre question!


Commentaires et critiques:
Florian 07.12.2021 14:06
Let op! Heerlijke soep.
Tiffanie 13.12.2021 17:16
Breng de soep op smaak met peper en zout.
Nous contacter | Page d'accueil
Lors de la copie de documents, un lien actif vers le site schiedamcentrumhoreca.nl est requis! © schiedamcentrumhoreca.nl 2009-2021